top of page

Svensk guide i Berlin

Upptäck Berlin tillsammans med en av stadens mest efterfrågade guider – Jessica Cartwright. Med hennes smittsamma entusiasm och fenomenala förmåga att förmedla Berlins historia får ni ett oförglömligt minne av en av världens mest spännande städer.

Med Explore Berlin kan du skräddarsy din tour. Du bestämmer själv tid och vad du vill att touren ska innehålla. Vi tar gärna emot skolgrupper, företag, mindre privata grupper och kan naturligtvis erbjuda familjevänliga tourer. Ring eller skicka ett mejl så återkommer vi snarast möjligt.

 

Jag ser fram emot att välkomna dig till Berlin!

Tourer

tours

Om oss

Jessica kom till Berlin 2005 via ett annat kännt B - Broadway. Efter sju år som professionell dansare bytte hon boardwalken för Berlins gator där hon med sin naturliga förmåga att underhålla förvandlar historia till en oförglömlig upplevelse. Hon har en genuin passion för staden och dess fascinerande berättelser som hon älskar att dela med sig av.

 

Jessica är en av Berlins mest efterfrågade guider på grund av hennes smittsamma entusiasm och fenomenala förmåga att förmedla historia med känsla och spänning. Sedan 2006 har hon byggt upp sitt rykte och är en av de mest eftertraktade guiderna i Berlin. En tour med Jessica är underhållande, dynamisk och framförallt späckad med historia.

För fler omdömen ta en titt på: Tripadvisor

om oss.
kontakt.

Kontakt

Success! Message received.

  • Facebook
  • TripAdvisor
  • Instagram
  • LinkedIn
  • YouTube
bottom of page